среда, 5 декабря 2018 г.



На удосконалення  знань про сучасні технології розвитку у дітей музикальності, музичних і творчих  здібностей та підвищення загального рівня фахової майстерності було направлене засідання ПНМК музичних керівників міста з проблеми використання вокальної та інструментальної (оркестрової) музики в роботі музичного керівника на заняттях з дітьми дошкільного віку,яке відбулося у листопаді,на базі ЗДО №9 «Тополька» (завідувач ЗДО Бабенко О.О., вихователь-методист Онипченко Л.М.)

Робота ПНМК була націлена на ознайомлення музичних керівників з оновленою нормативно-правововою базою – впевнений старт до НУШ, вимогами законодавчих та нормативних документів (Дайджест Жмур Т.В. (ЗДО№22), Журова А.А (ЗДО№34) та інтерактивна презентація Березіна Т.О.(ЗДО№4),   Дмитрук К.О.( ЗДО №34)).


В педагогічній дискусії музкерівники мали можливість обговорити  сучасні підходи до проведення занять зі слухання та сприйняття музики  (Деньгуб С.В.,ЗДО №22), підвищили компетентність через участь в майстер-класі «Інноваційні педагогічні технології  в слуханні музики». Музичний керівник Куприк Г.В. (ЗДО №9) показала з дітьми старшого дошкільного віку відкрите заняття та музичну казку «Ріпка»


        Керівник ПНМК Капаєва Т.М. надала методичні рекомендації щодо подальшої роботи та впровадження інноваційних підходів в роботі з дітьми на музичних заняттях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий